3 rd and Final Review Meeting EU FP7 ICT Collaborative Project								
Microelectronic Single-Photon 3D imaging Arrays for low-light high-speed Safety and Security Applications"								
Date	Wednesday, February 26 th , 2014							
Host	Politecnico di Milano, Dip. Elettronica, Informazione and Bioengineering							
Place of Meeting	"Electronics" building - ground floor							
	Building Ed. 24							
	via Golgi 40							
	I-20133, Milano (Italy)							
Contact	Prof. Franco ZAPPA							
	phone: +39 02 2399 6149							
	mobile: +39 338 6760988							
	skype: francozappa							
	email: franco.zappa@polimi.it							
How to get to POLIMI	how to reach POLIMI-Zappa.pdf							
Notes to presentations	Presentations should not exceed 2/3 of the given time slot, so that there will be enough time for discussions.							
	Please partners prepare the PowerPoint presentation accordingly.							

AGENDA						
8:30 (30 min)	Private Meeting		Project Officer (Dr. Christoph HELMRATH) and Reviewers (Dr. Pekka KATILA, Dr. Louis HERMANS)			
9:00 (10 min)	Welcome	Round Table Introductions Review Agenda				
9:10 (10 min)	MiSPiA Project Overview	Project Overview and Follow-up of previous recommendations Achievements for the period, Deliverables & Milestones	Project Coordinator (prof. Franco ZAPPA)			
		Work Package Presentations				
9:20 (25 min)	WP4 "Development of the two FrontSPAD 3D ranging modules"	Aim of the WP Progress against objectives for the period Tasks, Deliverables, Milestones & achievements	WP4 leader partner MPD (Dr. Simone TISA)			
09:45 (25 min)	WP5 "Development of advanced SPAD Silicon- on-Insulator CMOS technology"	Aim of the WP Progress against objectives for the period Tasks, Deliverables, Milestones & achievements	WP5 leader partner FRAUNHOFER (Dr. Werner BROCKHERDE)			
10:10 (20 min)	WP6 "Development of the BackSPAD array"	Aim of the WP Progress against objectives for the period Tasks, Deliverables, Milestones & achievements	WP6 leader partner FRAUNHOFER (Dr. Sascha WEYERS)			
10:30 (30 min)	WP7 "Performance assessment of 3D camera in short-range Safety applications"	Aim of the WP Progress against objectives for the period Tasks, Deliverables, Milestones & achievements	WP7 leader partner CRF (Mr. Nereo PALLARO) and Dr. Zeev SMILANSKY			
11:00 (25 min)	WP8 "Performance assessment of 2D and 3D cameras in long-range Security applications"	Aim of the WP Progress against objectives for the period Tasks, Deliverables, Milestones & achievements	WP8 leader partner EMZA (Dr. Zeev SMILANSKY) and Prof. Gerald BULLER			

11:25									
(45 min)	Demonstration of the 64x32 iTOF camera mounted in a car during outdoor and indoor driving								
12:10									
	Demonstration of the 32x32 dTOF camera in 2D and 3D ranging measurements								
(20 min)									
13:00	Lunch								
(60 min)									
14:00	MiSPiA's result vs. objectives		Critical assessment of the project's result against its		Project Coordinator				
(4 - · ·)		objectives			(Prof. Franco ZAPPA)				
(15 min)									
14:15	WP9 – first part		Aim of the WP		WP9 leader partner POLIMI				
(15 min)	"Dissemination "	Progress against objectives for the period Tasks, Deliverables, Milestones & achievements			(Prof. Franco ZAPPA)				
14:30	WP9 – second part		Exploitation potential of the results of each partner						
	"Exploitation"	Exploitation plans of eac		•	WP9 leader partner POLIMI (Prof. Franco ZAPPA)				
(45 min)			Impact on technology advances beyond the						
			results of the project; • Impact on competitiveness of partners, (market						
		shares, new business developments, etc.)							
		 Broader economic impact (e.g. through the use of technology by other economic sectors etc.) 							
15:15	MiSPiA	Management and consumption vs. budget			Project Coordinator				
	Management and Budget				(prof. Franco ZAPPA)				
(15 min)			I						
15:30	Private Meeting		Project Officer	``	nristoph HELMRATH)				
(60 min)			and Reviewers	(Dr. Pe	ekka KATILA, Dr. Louis HERMANS)				
16:30	Feedback from Reviewers		Project Officer	nristoph HELMRATH)					
			and Reviewers	``	ekka KATILA, Dr. Louis HERMANS)				
(30 min)									

Meeting ends at about 17:00